Bli Auktoriserad Hälso och Livsstilcoach på 6 månader

Har du en nyfikenhet kring hälsa och välmående, ett holistiskt perspektiv och någonstans en dröm att bara kunna mer eller jobba med att coacha och hjälpa andra till bättre hälsa? Då har jag ett tips.

Mitt intresse har tagit mig genom en hel del kurser, självstudier och utbildningar under flera år. Och efter att jag gick Johanna Bjurströms Holistic Health Academys omfattande utbildning och blev Auktoriserad Hälso- och livsstilscoach kan jag verkligen göra skillnad. Och ta betalt. 

Jag samarbetar med Johanna för att hjälpa klienter till bättre hälsa, att inspirera, öka kunskaper och för mer intresserade även den här utbildningen.

Praktiskt
Utbildningen ges på deltid och via distans under 6 månader vilket ger en frihet att plugga där du är och kombinera med arbete. Du får ett omfattande material och en dag i veckan möts ni för utbildning och chans att ställa frågor, och diskutera övningsklienter via mötesrum online. Du kommer även få en hälsoanalys och coachning som del av utbildningen då det är viktigt att du jobbar med dig själv också.

Jag kommer att finnas tillhands för dig som stöd under din utbildning. Och självklart svarar jag på frågor och berättar mer om du är nyfiken. Kontaktinfo längre ner.

Det som också skiljer den här utbildningen från andra är att du direkt blir del in en peppande, stöttande och hjälpande grupp med hälso- och livsstilscoacher runt om i landet. Vi hjälps åt och bollar utmaningar, klientfall, affärsutveckling och vi firar och stöttar genom toppar och dalar. För det här är en spännande, lärorik och varierad resa att vara på.

Mer som jag ser är unik med den här utbildningen är Johannas fantastiska engagemang i varje elev, hennes förmåga att lära ut och det gedigna material hon har tagit fram. Det omfattar det viktigaste och bästa från hennes 20 år i hälsobranschen. Materialet är ett utmärkt uppslagsverk både under och efter utbildningen.

Tid:
Start 29 januari 2018
Veckovisa möten i digitalt mötesrum
Klar efter 6 månader och erlagd tentamen

Pris:
Anmälningsavgift: 625kr
Early bird t o m 15 januari 39 000kr
Ordinarie: 69 000kr
Möjlighet till delbetalning finns.

Anmälan gör du här:
https://tinyurl.com/y6w8cxwd

Om Johanna: Hon har arbetat 20 år inom hälsobranschen och är utbildad homeopat, näringsterapeut, inom funktionsmedicin, coach, hudterapeut, mikronäringsterapeut och PT. Genom att ta det bästa av alla världar, så har hon tagit fram sin egna filosofi om vad hälsa är. Nyckeln är att få fram vad just DU behöver, allt ifrån DINA förutsättningar till helheten.

Funderingar svarar jag gärna på och då är det smidigast om du hör av dig på malin@ingevall.net eller 0707-515911.