Kolloidalt Silver i mitt medicinskåp. Mot svamp, bakterier och virus.

VattenHar använt Kolloidalt Silver länge och för diverse åkommor. Tycker om det för att det är naturligt med egenskaper som att ta kål på virus, bakterier och svamp.

Det är enligt livsmedelsverket ett medel för decificering och vattenrening och inte kosttillskott. Man kan alltså dricka det och det finns inga negativa biverkningar dokumenterade  (om du inte klunkar litervis under väldigt lång tid, vilket man såklart inte har någon anledning att göra).

Jag har det hemma och använder det periodvis till massa olika saker. Jag har det oftast med mig i en liten sprayflaska och sprayar direkt i munnen om jag vet att jag rör mig i bacilltäta sammanhang eller umgås med någon som är sjuk. Känner jag av någon bacill själv tar jag en matsked som en shot då och då eller blandar ut i ett glas vatten.

Kolloidalt Silver har funkat för mig och mina barn på bland annat:

  • Halsont och förkylning motas – spraya direkt i halsen och munnen flera gånger per dag och det går tillbaka. Är jag sjuk tar jag en matsked då och då.
  • Öroninflammation – Droppade ett par droppar i örat på dottern som hade misstänkt öroninflammation på gång dagen innan en flygresa. Hon mådde prima morgonen efter och vi flög hem
  • Magsjuka – om någon i familjen är magsjuk – tar vi en matsked då och då och håller oss friska, häller en skvätt i ett glas vatten och den som är sjuk kanske blir bättre fortare men det är svårt att säga. Brukar vara över på 6-12 timmar som längst. (Sen sväljer vi 10 vitpepparkorn också men det är en annan historia)
  • Ögoninfektioner – badda ögonen och det läker ut på en dag
  • Mollusker – Det här är sååå häftigt att det förtjänar en egen post också faktiskt. Vi fuktade en bomullstuss och satte fast över molluskerna på natten och efter 3-4 nätter kom de ut eller försvann. Min son hade haft flera mollusker i ett par år och vi blev av med dem på ett par dagar som sagt.. Lycka!
  • Sår decificeras och läker fortare. Det sköna är att det känns som att badda med vatten, dvs inget svidande! Skön känsla att veta att det blir decificerat och rent i ett.
  • Infektion, svullnader etc lägger sig snabbt. Till exempel vid nagelband eller sår.
  • Blemmor läker snabbare eftersom den är bakteriedödande
  • Myggbett slutar klia! Rätt överraskande men funkade flera gånger i somras.
  • Vårtor – samma procedur som med molluskerna. Vårtan blir mindre och mindre med tiden. Man ha tålamod… Vårtor är ett virus och KS tar ju död på bl a virus.