Rensa i garderoben – lätt, roligt och en sån energikick!

Utrensat ur garderoben och på väg mot bättre behövande

Utrensat ur garderoben och på väg mot bättre behövande

Rensa i garderoben – vilken energikick!! Förutom att det frigör energi och känns otroligt skönt både att rensa och skänka saker till bättre behövande blev det otroligt många skratt kam jag lova! 😜

Jag tog hjälp av underbara, ärliga vänner med koll och vi gick igenom och rensade min stagnerade och onödigt fulla garderob.

Allt provades, fick ärliga omdömen och sorterades iväg direkt.  Jag gjorde en hög för släng, en för ge bort och en liten liten för frikort eller ”kanske”.

Det blev en 4-5 säckar som nu skänkts iväg via vänner som samlar och kör till ungdoms-, barn- och kvinnohem. Jag hoppas att någon annan nu kan bli bärare av dessa hela, rena och rätt fina (på någon annan) kläder, väskor och skor.

Vännerna och jag fick många skratt, god vego middag och ville direkt boka in en liknande eftermiddag/kväll hos sig. Jag blev av med en massa stagnerad energi, blev av med en megasurdeg och släppt gammalt som inte längre ger mig glädje eller stil ;). Win på så många plan!

Vad skulle du vilja rensa i? Och när är det dags? Timing och vara redo gör det till en ren njutning! Bjud hem vänner eller ta hjälp av familjen och kör! Superkul och så skönt!