Bakom kulissen

Välkommen!
Malin Ingevall heter jag som vill inspirera till bra och sunda livsstilsval. Jag jobbar idag med Personlig Hållbarhet som inspiratör, föreläsare, håller workshops och möter klienter som vill komma igång med rätt saker för sin hälsa. För att veta vad som är rätt för just en klient tittar jag från fler perspektiv och gör ett par olika analyser. Jag utgår alltid ifrån livsstil, förhållningssätt och fysisk hälsa när jag ger individuella rekommendationer.

Jag lever, så gott jag kan, efter devisen en sak i taget som får vara ledstjärnan och med fokus på att lägga till bra saker i livet för att må bra och fyllas på av energi både fysiskt, mentalt och själsligt.

Med den taktiken åker dessutom det som är sämst ut per automatik helt odramatiskt och naturligt. Kroppen börjar tacka nej och det är enkelt att följa med. Skönt eller hur?

Jag har ett holistiskt perspektiv på vad som skapar en bra hälsa och det omfattar fysik hälsa, förhållningssätt och livsstil. Min kunskap, erfarenheter, nya och gamla insikter liksom mina tips från vardagen delar jag i syfte att inspirera kring vad man kan addera för att få mer energi, glädje och hälsa i sitt liv.

Det är du som designar ditt liv, det är ditt och ingen annans ansvar. Gör du bra val mår du bättre. Genom att börja med dig och i det lilla skapar du ringar på vattnet som sprider sig och ger effekt på de omkring dig. Så älska dig själv, var snäll mot dig själv så är du även generös och snäll mot de du älskar.

Jag har en stor dos nyfikenhet och läser det mesta jag kommer över inom området. Men förutom det har jag studerat och praktiserat inom hälsoområdet under många år, jag är bland annat

Certifierad Raw Life Educator av Erica Pamkrantz Aziz

Auktoriserad Hälso och livsstilscoach hos Johanna Bjurström

Healer & personlig coach

Föreläsare

Katalysator för Personlig Hållbarhet

Många av mina erfarenheter har jag med mig från mina drygt 20 år i kommunikationsbranschen där jag jobbat medmänniskor, team och att få saker att hända. Jag har två egna barn och en bonusfamilj sedan några år. Livet förändras och jag har både upplevt och följt andra i de utmaningar vi hamnar i och sett hur vi kan hantera dem med bra eller mindre bra resultat.

Nyfikenheten kring våra förhållningssätt, hur vi hanterar och tar hand om oss själva och livet med en personlig hållbarhet kan man nog säga är en passion jag har. Den har jag med mig vare sig jag jobbar med projektledning, som VD, med studenter på Berghs eller Personlig Hållbarhet för individer eller grupper.

Hör gärna av dig med tankar, feedback eller frågor! Jag finns på info@ensakitaget.se