En hälsoanalys är en effektiv och bra start!

Min övertygelse är att vi alla ska kunna ha en bra hälsa och en stark Personlig Hållbarhet! Personlig Hållbarhet handlar enligt mig inte bara om en bra fysisk och mental hälsa, utan också att vi har en sund livsstil och förhållningssätt som stärker oss. Vi har alla olika utmaningar att hantera, förutsättningar att ta hänsyn till och mål att uppnå, därför ger en hälsoanalys och skräddarsydd rådgivning de bästa och mest effektiva resultaten. 

Som Auktoriserad Hälso- och Livsstilscoach hjälper jag dig att både att komma igång och att veta vad du kan göra för att stärka din hälsa. Jag är ute efter snabba effekter men långsiktiga och hållbara resultat. Min grundfilosofi är att fokusera på bra saker du behöver addera i livet mer än att införa förbud. Det är både mer effektivt, långsiktigt och ett skönare sätt att utvecklas på!

Om du vill ha mer livskvalitet, bli av med en åkomma du dras med, må bättre, ha mer energi, vara friskare, få en bättre balans i livet, sova bättre, hantera stress, oro och utmaningar eller uppleva mer livskvalitet kan det här vara rätt för dig.

Så här går det till.

Hälsoanalys, mål och en plan:

 1. Innan vi ses får du svara på ett antal frågor om hur du lever och mår idag.
 2. Vi går vi igenom dina svar och hur din vardag ser ut vid första mötet. Jag gör ett par olika analyser för att se om det finns några grundorsaker / obalanser i kroppen som du behöver komma till rätta med. Tillsammans sätter mål och du får med dig tre saker du kan komma igång med direkt. Exempel på nycklar jag jobbar med är mat, näring, andning, återhämtning, stress, motion och sömn.
 3. Efter vårt möte sammanställer jag min analys och mina rekommendationer som du får på mail. Återkopplingen innefattar oftast saker du behöver addera i vardagen, kosten, samt om det är några specifika näringsämnen din kropp behöver.
 4. Närmsta veckorna stämmer vi av att du kommer igång och hur det känns. Jag finns tillgänglig för frågor, stöd och pepp. Det är inte alltid nedförsbacke när man börjar förändra saker.
 5.  Vi gör en ordentlig check och uppföljning ungefär varannan månad för att se hur det går och hur du mår och där vi också kan justera och sätta nya mål.

Vi kan ses live eller digitalt. Jag finns till oftast i Stockholm.

Priser för paket ser du här. Skräddarsydda uppdrag offereras alltid.

 • Kickstartaren, 1 590kr
  Du får en gedigen analys, coaching  och rekommendation utifrån din situation och dina behov. Tidsåtgång för dig: ca 2 timmar. Hälsoformuläret samt 1,5 timmars möte.
 • Mellanpaketet, ett kvartal + näringsämnen: 2 990kr
  Hela Kickstartaren + ett uppföljningsmöte och näringsämnen till ett värde av 600kr. Tillgänglig för pepp, stöd, frågor och tips. 
 • Stora paketet, ett halvår + näringsämnen: 3 990kr
  Hela Kickstartaren + två uppföljningsmöten och näringsämnen till ett värde av 1200kr. Tillgänglig för pepp, stöd, frågor och tips.
 • Insikt och en spark i baken, 1 000kr
  Svara på hälsoformuläret och få en timmes coaching med mål och rekommendationer direkt.
 • Skräddarsytt, löpande coaching, inspiration, rådgivning enligt offert. Hör av dig!

Alla priser är inkl moms för privatperson och ex moms för företag. 

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer eller boka!
Mig hittar du på 0707-515911 eller på malin@ensakitaget.se

Hälsningar Malin Ingevall
Auktoriserad Hälso- och Livsstilscoach hos Johanna Bjurström
Certifierad Raw Life Educator av Erica Palmkrantz Aziz
Diplomerad Coach