Workshop om Personlig Hållbarhet & Stressbalans

Jag håller workshops med inspiration, kunskaper och individuella övningar på temat Personlig Hållbarhet. Deltagarna får förutom tid att reflektera med sig insikter, mål, egna prioriteringar för vad de vill addera i livet. Målen varierar, men kan till exempel vara  bättre hälsa, mer balans, högre livskvalitet och mer energi. Jag fungerar enligt mina klienter som en inspirationskälla och en kärleksfull spark i baken. Efter en workshop är det lätt att komma igång. 

Går man dessutom med någon eller några man känner eller jobbar med är det lättare att fortsätta peppa och följa upp varandra.

Varför Personlig Hållbarhet?

Personlig hållbarhet handlar för mig om att leva ett liv där jag inser och respekterar att min kropp, själ och hjärna behöver en mix av utmaning, träning, vila och bra bränsle för att orka, ha roligt och utvecklas. Det är mitt ansvar att ta hand om mig för att kunna ha tillgång till hela mig, vara den bästa versionen av mig och inte bränna ut mig.

Många jag träffar är stressade, trötta, har pendlande energi, sover dåligt, hinner inte, äter sämre än de vill, är missnöjda med sin hälsa och har ibland dåligt samvete för att de inte gör bättre val i vardagen. De flesta vill men vet inte var de ska börja eller hur de ska få till det.

Det är ett jättebra utgångsläge tänker jag och utifrån det, min erfarenhet och kunskap har jag arbetat fram en effektiv och katalyserande workshop.

Upplägg workshop ca 2,5 timmar

Inför att vi ses svarar deltagarna på ett antal frågor vilket ger mig möjlighet att fokusera extra mycket på det jag ser att den här gruppen behöver mest och vill veta mer om.

Workshopen
* Vi startar med energigivande ekologiska rawfood-mellanmål och en incheckning.
* Jag går igenom olika områden som är viktiga för att öka din hälsa, hantera stress, öka och behålla din energi, öka motståndskraften och mycket mer. Vi kikar också på sånt som sänker och dränerar oss och hur man kan hantera det.
* Vi diskuterar och gör individuella övningar som resulterar i en del insikter, prioriteringar och en plan för var och en. Det viktiga är att hitta vad som är motiverande, fungerande och rätt för dig just nu, varje persons situation är unik!

Mitt mål är att deltagarna, förutom en konkret plan, får med sig energi, inspiration, kunskaper och insikter för att uppgradera delar i livet för en bättre hälsa.

ps, jag har även lösningen på hur du kan behålla de nya goda vanorna! Att börja och sluta verkar många tycka är lika enkelt. Att hålla i långsiktigt däremot… är en utmaning.

Vad tidigare deltagare tagit med sig:
”Helhetstänket”

”En positivt och inspirerande vibb! Insikter om mitt egentliga leverne. Fick tankar och idéer om en grundstruktur – till att ”ta tag” i det som länge varit en börda: Som att bestämma mat hemma och vad jag egentligen vill prioritera en vanlig dag”

”Oj, en massa, men faktiskt framför allt det där med att man ska ha som mål att göra mer/bättre bara. Det är ett tillräckligt mål för mig och det får mig på rätt spår för det är lätt att lyckas.”

Nästa steg – kom!!

Jag har öppna workshops med mellan 7 och 15 deltagare samt skräddarsyr för grupper eller företag.

Ni kanske är ett gäng kompisar som vill göra en boostardag och peppa varandra att ta hand om er mer? Eller sitter du på ett företag som vill arbeta proaktivt med att stärka hälsan? Då är den här workshopen ett kraftfullt verktyg för att komma igång.

Hör av dig om du vill veta när nästa workshop är, eller få en offert.
Varma hälsningar
Malin
Malin@ingevall.net, 0707-515911