gångbro i trä genom skogen

En hälsoanalys ger en effektiv och bra start!

Identifiera bakomliggande orsaker och få skräddarsydda råd.

Min övertygelse är att vi alla ska kunna ha en bra hälsa och en stark Personlig Hållbarhet!

Det handlar enligt mig om flera saker som att ha en stark fysisk och mental hälsa, en sund livsstil och ett hållbart förhållningssätt till oss själva och det som påverkar oss i vardagen. 

Vi har alla olika utmaningar att hantera, förutsättningar att ta hänsyn till och mål att uppnå och hur vi gör det är högst individuellt.

Skräddarsytt ger bra effekt

Med en hälsoanalys och skräddarsydd rådgivning utifrån olika perspektiv och just din unika situation tillsammans med stöd under förändringsresan får många de bästa, mest effektiva och hållbara resultaten. 

Som Auktoriserad Hälso- och Livsstilscoach hjälper jag dig att både att komma igång och att veta vad du kan göra för att stärka din hälsa. Jag vill ge dig långsiktiga och hållbara resultat samtidigt som du känner av de förändringar du gör under vägen. Min grundfilosofi är att fokusera på bra saker du behöver addera i livet mer än att införa förbud. Det är både mer effektivt, långsiktigt och ett skönare sätt att utvecklas på!

För vem?

Om du vill ha mer livskvalitet, må bättre, ha mer energi, vara friskare, bli av med en åkomma du dras med, få en bättre balans i livet, sova bättre, hantera stress, oro och utmaningar eller uppleva mer livskvalitet kan det här vara rätt för dig.

Så här går det till när vi gör en hälsoanalys, sätter mål och tar fram en plan:

 1. Innan vi ses får du svara på ett antal frågor om hur du lever och mår idag.
 2. Vi går vi igenom dina svar vid första mötet där jag också gör analys av tunga, ansikte och iris för att identifiera bakomliggande orsaker och obalanser i kroppen. Tillsammans sätter vi mål och du får du med dig några saker att komma igång med direkt. 
 3. Efter vårt möte sammanställer jag mål, plan och rekommendationer som du får på mail.
 4. Närmsta veckorna stämmer vi av att du kommer igång och hur det känns. Jag finns tillgänglig för frågor, stöd och pepp för att du ska hålla i de nya vanor du väljer in.
 5.  Vi gör en uppföljning varannan månad för att se hur det går och gör eventuella justeringar utifrån nuläge och mål.

Vi träffas live, digitalt eller över telefon. Jag finns oftast i Stockholm.

Målet för mig är att du ska uppnå dina mål.

Hur lång tid det tar beror på flera saker. Bland annat hur länge du mått som du gör, hur mycket fokus du har och hur stora förändringar du vill och kan göra. Det är viktigt att ta det i en bra takt som både gör att förbättringarna känns, ger energi och är hållbara och långsiktiga.

Priser för paket -exempel, skräddarsydda uppdrag offereras.

 • Kickstartaren, 2 500kr
  Du får en gedigen analys, coaching och rekommendation utifrån dina mål, din  situation och dina behov. Uppföljning via telefon efter ca två veckor.
 • Kvartalsboosten + näringsämnen: 3 500kr
  Hela Kickstartaren + ett uppföljningsmöte efter 2 månader samt näringsämnen till ett värde av 500kr. Tillgänglig för stöd, frågor och coaching under hela perioden. 
 • Hållbara halvåret + näringsämnen: 6 500kr
  Hela Kickstartaren + tre uppföljningsmöten och tre 15-minuterscoachingar samt näringsämnen till ett värde av 1000kr. Tillgänglig för stöd och frågor under hela perioden.
 • Coachingpaket 5 eller 10 tillfällen, 1000kr per gång. Bra vid stress, låg energi, utmanande situation på jobbet eller i livet.
 • Coaching per timme 1500kr

 • Jag kan även skräddarsy upplägg utifrån dina behov och din situation.

Alla priser är inkl moms för privatperson och ex moms för företag. 

Referenser får du gärna, så hör av dig om du vill prata med klienter jag jobbat med.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer eller boka!
Mig hittar du på 0707-515911 eller på malin@ingevall.net

Hälsningar Malin Ingevall
Auktoriserad Hälso- och Livsstilscoach hos Johanna Bjurström
Certifierad Raw Life Educator av Erica Palmkrantz Aziz
Diplomerad Coach