Skott från pumpafrön börjar synas i krukorna

Jag Boost! Workshopserie

Kunskap, inspiration och verktyg!

Ofta går vi och funderar på vad vi kan och vill (eller borde) göra annorlunda och bättre för att må bättre, stressa mindre, komma i form, har roligare.
 
Att fundera kring varför du vill göra förändringar och sätta upp mål är kanon. Ett viktigt och bra första steg. 
Att ge dig själv kunskap och förutsättningar att realisera dem ger dig energi, motivation och verktyg att nå dit på ett skönt och hållbart sätt!
 
Jag ser att en vinnande strategi för livsstilsförädling att välja in En sak i taget. Med det menar jag att jag inte tror på att ändra allt på en gång, hoppa på en diet som någon annan säger är bra utan att ta reda på och lyssna till vad just du behöver. För att ge både insikter, kunskap och planera med hur har jag satt ihop en workshopserie med 3 träffar över 3 månader.
 
Vem ska läsa vidare?
Du som känner att du vill må bättre, ta hand om dig och vara hållbar, lära dig massor, har ett helhetsperspektiv på hälsa, bli bättre på att hantera stress, få mer energi, har roligare och välja in bra saker i livet. Du kanske har svårt att sova, problem med magen, låg energi eller bara är onöjd med något.
 
Du kommer garanterat få både inspiration, kunskap och konkreta tydliga saker du kan börja göra för att nå dina mål och få mer tillgång till dig själv. Boka genom att maila till malin@maliningevall.se
 
Upplägget
1) En hälsoanalys online där du även får reflektera över ditt nuläge och ditt önskade läge så att du får ut maximalt av utbildningen.
 
2) I första workshopen fokuserar vi på – Stressbalansering
Stress och Återhämtning är som Yin och Yang, de behöver varandra och vara i balans för att vi ska må bra, ha full tillgång till oss själva. Den här kvällen får du lära dig hur stressen funkar generellt och för dig och hur du kan hantera både kortsiktig akut och långvarig stress. Du får med dig en massa tips på effektiva sätt att både hantera och balansera stress både på jobbet och i livet.
 
3) I andra workshopen är fokuset – Stärk din Personliga Hållbarhet och hälsa.
Den här kvällen fokuserar vi på vad som ger en bra hållbar hälsa. Utifrån dina behov, dina mål och dina förutsättningar identifierar du vad du ska prioritera att börja välja in. Vi pratar till exempel om grym näring, energihöjare, rörelse och cirkulationens betydelse, hjärnans behov och sömnkonsten. En kväll full med fakta, övningar, reflektion och massor med inspiration.
 
4) Tredje träffen handlar om Realiseringskonsten.
Vi tittar närmare på våra energitjuvar, och hinder (kan vara saker, situationer eller människor). Hur hanterar vi dem?
Strategier för hållbara förändringar- vad är lätt och varför är vissa saker svåra?
Gå igenom målen, vägen dit och dina nästa steg.
 
5) Coaching – individuell uppföljning på ca 30 minuter efter ett par veckor.
Praktiskt:
Plats: I en mysig lättillgänglig lokal i Stockholm
Tid: 2 timmar kvällstid 
Deltagare: Minst 5 och max 12 personer per grupp
Gott: Kaffe, te och snacks/rawbollar som höjer energin och fyller på med näring.
 
Detta ingår:
Hälsoanalys online
1 individuell coaching
3 workshops à 2 timmar
tillgång till en FB-grupp med tips och bollande samt mig under hela perioden
Fika, övningar och material.
 
Pris: 4 500kr ink moms för privatpersoner och ex moms för företag.
Ta med en kompis så får ni båda 30% rabatt och en goodiebag!
 
Boka nu och ge dig själv en riktigt bra fortsättning på resten av livet. Maila på malin@maliningevall.se eller ring på 0707515911.