Workshop – Personlig Hållbarhet i balans

Kunskap, inspiration och verktyg!

Det här är en workshop fylld med inspiration, kunskap, insikter och övningar på temat Personlig Hållbarhet, Hälsa och Stressbalansering.

Med nya kunskaper, tips och enkla effektiva övningar kommer du kunna stärka din hälsa, öka energin och balansera stress på ett mer hållbart sätt i vardagen.

På en workshop, till skillnad från en inspirationsföreläsning, får du möjlighet och hjälp att reflektera kring ditt nuläge, dina mål och förutsättningar och utifrån det göra prioriteringar och välja in det som just du behöver. Mer träffsäkert och motiverande för just dig då det finns utrymme till individuell feedback. En riktig katalysator.

Det är en riktigt bra inspirerande kickstart för att komma igång med det där du tänkt att du borde göra, men inte riktigt vet var och med vad du ska börja.

För vem?

För dig som vill lära dig mer om vad du kan göra för att öka hälsan, din energi och leva skönare. Fö För dig som är trött på något av detta: att känna dig stressad, vara slutkörd, ha pendlande energi, sova dåligt, bli sjuk ofta, äta sämre än du vill, vara missnöjd med din hälsa eller ha dåligt samvete att du inte gör bättre val i vardagen. Kände du igen dig? Då kan det här vara något för dig.

Jag fungerar enligt mina klienter som en inspirationskälla med smarta tips som ger energi, fokus, mod och en kärleksfull spark i baken. (Tydligen lyckas jag även nå de som ”minsann inte tänker ändra sig” bara för att någon präktig en säger det.

Varför Personlig Hållbarhet?

Personlig hållbarhet handlar för mig om att leva ett liv där jag inser och respekterar att min kropp, själ och hjärna behöver en mix av utmaning, träning, vila och bra bränsle för att orka, ha roligt och utvecklas. Det är mitt eget ansvar att ta hand om mig för att kunna ha tillgång till hela mig, vara den bästa versionen av mig och inte bränna ut mig.

Så här går det till.

Inför att vi ses svarar ni på ett antal frågor kring din hälsa och situation just nu. Det ger både mig en möjlighet att ge specifika tips under workshopen och att fokusera extra på det ni som grupp behöver mest.

Själva workshopen
* Vi startar med energigivande ekologiska rawfood-mellanmål och en incheckning.
* Jag går igenom olika områden som är viktiga för att öka din hälsa, hantera stress, öka och behålla din energi, öka motståndskraften och mycket mer. Vi kikar också på sånt som sänker och dränerar oss och hur man kan hantera det.
* Vi diskuterar och gör individuella övningar som resulterar i insikter, prioriteringar och en plan för var och en. Det viktiga är att hitta vad som är motiverande, fungerande och rätt för dig just nu, varje persons situation är unik!

Deltagarna får med sig
Mitt mål är att var och en får med sig tydliga prioriteringar och motivation, energi och inspiration samt kunskaper för att uppgradera de delar i livet som behöver det mest för att öka sin Personliga Hållbarhet, hälsa och livsglädje.

ps, jag har även en strategi för hur du behåller de nya goda vanorna! Att börja och sluta verkar många tycka är lika enkelt. Att hålla i långsiktigt däremot… är en utmaning.

Nästa steg – boka!

Jag har öppna workshops med mellan 6 och 15 deltagare samt skräddarsyr för grupper eller företag. Har du en vän, sambo eller någon i familjen du vill gå med? Jättebra! Tillsammans kommer vi långt och ni får båda 30% rabatt!

Är ni ett gäng kompisar som vill göra en boostardag? Eller har du kollegor och en arbetsgivare som vill arbeta med proaktiva hälsoinsatser för er medarbetare? Då är den här workshopen ett kraftfullt verktyg för att komma igång.

Exempel på vad tidigare deltagare tagit med sig
”Helhetstänket”

”En positivt och inspirerande vibb! Insikter om mitt egentliga leverne. Fick tankar och idéer om en grundstruktur – till att ”ta tag” i det som länge varit en börda: Som att bestämma mat hemma och vad jag egentligen vill prioritera en vanlig dag”

”Oj, en massa, men faktiskt framför allt det där med att man ska ha som mål att göra mer/bättre bara. Det är ett tillräckligt mål för mig och det får mig på rätt spår för det är lätt att lyckas.”

Praktiskt

Tid: 2,5 timmar
Pris: 1 450kr ink moms för privatperson, ex moms för företag
Deltagare: Minst 6 och max 15 personer

Är ni flera som vill ha en workshop tillsammans? Hör av er så tar vi fram förslag på upplägg och en offert!

Nyfiken?
Maila eller ring så kan jag berätta mer! 0707-515911 eller Malin@ingevall.net